Održana svečana premijera “Zaleđenog kraljevstva 2”, film u bioskopima širom regiona!

Ranije ove nedelje u prepunoj sali bioskopa Cineplexx Ušće Shopping Center održana svečana premijera filma “ZALEĐENO KRALJEVSTVO 2” (FROZEN 2), magične animirane avanture koja nam stiže iz studija Dizni. Punih šest godina nestrpljivo smo čekali nastavak priče o neustrašivim sestrama Elsi i Ani i čekanje se isplatilo! Na veliko platno stiže nam vizuelno prelepa, raspevana, duhovita i emotivna avantura koja će ulepšati bioskopski užitak celoj porodici.

Na premijernoj večeri bioskopom se širila predivna, vesela atmosfera kojoj su doprineli sjajni glumci koji su učestvovali u sinhronizaciji, javne ličnosti i najmlađi posetioci koji nisu krili osmehe i radost, a mnogi od njih su došli u kostimima popularnih princeza. Crvenim tepihom prošetali su Jelena Gavrilović, Andrijana Oliverić, Lejla Hot, Stefan Bundalo, Srđan Čolić, Danijela i Stefan Buzurović, Ana Štajdohar, Hristina Popović i mnogi drugi, a oduševljeni posetioci su se fotografisali sa njima i iskoristili priliku da se upoznaju. Dolazak glumice Jelene Gavrilović, koja je pozajmila glas Elsi, izazvao je pravo oduševljenje među najmlađima, posebno devojčicama , pa su joj s velikim uzbuđenjem i vriskom pritrčali, da je zagrle i poljube. Jelena se slikala sa svojim fanovima i niko nije krio svoje zadovoljstvo.

Od 21. novembra, “ZALEĐENO KRALJEVSTVO 2” je na redovnom repertoaru svih bioskopa: Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx 4D Delta City, Cineplexx BIG Beograd,  Roda, Tuckwood, Cine Grand Capitol Park Rakovica, Kombank Dvorana, Fontana, Arena (Novi Sad), Cineplexx Promenada (Novi Sad), CineStar (Novi Sad), CineStar (Pančevo), CineStar (Zrenjanin), Cineplexx Niš, Cineplexx Kragujevac Plaza, Vilin grad (Niš), Eurocinema (Subotica), A. Lifka (Subotica), Abazija (Subotica), Ekran (Sombor), Kvart (Kraljevo), Art (Užice), Cinemašina (Kruševac), Dom kulture Čačak, Dom kulture Pirot, Leskovački kulturni centar, Kulturni centar Jagodina, LM (Šabac), Kulturni centar Gornji Milanovac, Centar za kulturu Valjevo, Centar za kulturu Bor, Centar za kulturu Smederevo, Centar za kulturu Mladenovac, Kulturni centar Lazarevac, Kulturni centar Novi Pazar, Centar za kulturu Požarevac, Dom kulture Trstenik, Kulturni centar Vrbas, Sportsko kulturni centar Obrenovac, Cineplexx Priština, Kino ABC (Priština), Cineplexx Prizren, DokuFest (Prizren), Centar za kulturu Gračanica, Cineplexx MNE Delta City (Podgorica), Cadmus Cineplex (Budva), Cinema 213 (Nikšić), Centar za kulturu Tivat i putem mobilne opreme.

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Povratak Else i Anne: Pogledajte prvi trejler za "Zaleđeno kraljevstvo 2"!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.