I dalje rivalke? Selena Gomez komentarisala Belli Hadid sliku, ona je odmah izbrisala!

Selena Gomez se preko noći vratila u svet najpoznatijih globalnih pop zvezda, iako godinama nije objavljivala novu muziku i snimala se u javnosti. Sel je odlučila da za sobom ostavi prošlost, što uključuje i Justina Biebera, ali i njenog drugog bivšeg dečka, The Weeknda – Sel je čak pokušala da izgladi odnose sa The Weekndovom bivšom devojkom, ali izgleda da ipak nije sve tako lako!

Kao što smo nedavno pisali, Selena je odlučila da zakopa ratne sekire i zaprati Bellu Hadid na Instagramu sada kada je njen odnos sa The Weekndom otišao u zaborav, pa su mediji očekivali da Bella takođe bude druželjubiva i da uzvrati praćenje Sel. Međutim, osim što nije raspoložena da Selena boravi na njenom Instagramu, nju je čak možda i razbesneo Selenin potez kada joj je komentarisala fotku!

Dakle, Selena je u petak videla Bellinu fotku za Dior, zatim je komentarisala sa: “Prelepa”, ali Bella ne samo da je želela da se reši njenog komentara, već je obrisala celu objavu! Izvori kažu i da postoje šanse da Bella jednostavno ne želi Selenu da primi u svoj krug, ali je isto tako čudno što Sel i dalje pokušava da se sprijatelji. Šta vi mislite o čitavoj situaciji?

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Na 1000 km od nas: Sel i Abel ostavili sve i doputovali u Italiju! (video)

Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

2 thoughts on “I dalje rivalke? Selena Gomez komentarisala Belli Hadid sliku, ona je odmah izbrisala!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.