Podržava konkurenciju: Ariana poslala svoj parfem i Kardashiankama!

Ariana Grande načinila je jako mudar poslovni potez poslavši svoj novi parfem “Thank U, Next” mnogim poznatim ličnostima, uključujući i sestre Kardashian, tačnije Khloe i Kim, koje se trenutno bave promocijom sopstvenih parfema!

Kardashian sestre su trenutno u procesu promocije svojih parfema #KKWDIAMONDS, u okviru Kimine kompanije KKW Cosmetics. Kardashianke su ipak marketingu pristupile na drugačiji način, pa su se okitile dijamantima, dok je Ari išla na kartu filma “Mean Girls” i napravila koncept inspirisan čuvenim “Burn bookom”, knjigom u kome su glavni likovi iz filma zapisivali gnusne uvrede o svojim vršnjacima iz srednje škole. Kim i Khloe, koje su dobile ovaj paket, bile su oduševljene kreativnošću i idejom, pa su obe iskoristile da ga snime za Instagram.

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Famoza Fandom Awards: Arianatorima nagrada za najoriginalniju akciju godine!

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.