Selena Gomez i Camila Cabello celom svetu pokazuju koliko se vole!

Da ste nas pitali pre nekoliko dana u kakvom su odnosu Selena Gomez i Camila Cabello, verovatno bismo vas rekli da su one više poznanice nego drugarice. Međutim, stvari su se promenili preko noći, a sve nakon što je Camila nahvalila povratnički singl Selene i odmah pridobila njenu pažnju!

Cam je na svoj Instagram Story postavila sliku na kojoj se vidi da ona sluša “Lose You To Love Me”, a sve prati komentar “Kasnim, ali Selena Gomez, kako je ovo prelepa, iskrena i pesma koja zaceljuje. Sel je to videla i odgovorila sa, “Volim te. Hvala ti i nedostaješ mi.” Da sve ne ostane na praznim rečima, Sel je i zapratila Camilu na Instagramu!

Sel je bila poprilično aktivna na društvenim mrežama prošle noći, a interesantno je i da je zapratila Bellu Hadid nakon čitave drame sa njom jer su obe bile u vezi sa The Weekndom. Sa druge strane, Sel je prestala da prati Pantene na istoj društvenoj mreži, što je i logično kad znamo da je ona završila poslovnu saradnju sa njima.

Pročitajte još  Kakvo iznenađenje: Grupa Coldplay zajedno sa Selenom Gomez uživo izvela pesmu "Let Somebody Go"!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Selena Gomez i Camila Cabello celom svetu pokazuju koliko se vole!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.