Velika porodica! Blake Lively i Ryan Reynolds dobili treće dete!

Blake Lively i Ryan Reynolds venčali su se 2012. godine i njihova ljubav nastavlja da cveta, a oboje vole velike porodice i bila im je želja da imaju više dece (rado bi imali i tridesetoro da mogu). Nakon ćerki James i Inez, par je dočekao još jednu bebu!

Mediji su, naime, tek ovih dana uspeli da saznaju ovaj fenomen Holivuda, ali kako prenosi Us Weekly, Blake se porodila “tajno” još početkom leta i beba ima već dva meseca! Ni Blake ni Ryan još uvek ne prikazuju dete javnosti i očigledno žele da sačekaju malo pre nego što ga objave svetu.

Blake je i trudnoću otkrila svetu kasnije nego inače, jer je u maju na Pokemon filmskoj premijeri već imala prilično veliki stomak, a niko pre toga nije znao da je trudna, i Ryan je prethodno pričao da želi da njegove ćerke imaju normalno detinjstvo i ne osećaju pritisak slave.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Blake Lively

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Pročitajte još  Taylor Swift izbacila Selenu iz svoje družine zbog Blake Lively?
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu i već deset godina gradi svoje ime i status u novinarstvu, PR-u i marketingu u oblasti muzike. Muzika je smisao njenog života i hrana za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.