Selena Gomez u zagrljaju sa Niallom Horanom, Hailey Bieber ih lajkuje!

Odnos Selene Gomez i Nialla Horana već godinama je misterija za ceo svet. Njih dvoje s vremena na vreme izgledaju jako blisko, zatim se sasvim udalje, onda Nialla povezuju sa nekim drugim, pa se priča kasnije nekako opet vrati na Selenu i njega. Da li su njih dvoje ipak samo najbolji prijatelji ili se tu krije nešto drugo?

Ove priče se u uvodu podsećamo upravo jer su Sel i Niall ponovo viđeni zajedno na večeri sa nekoliko prijatelja ove nedelje, a to veče ovekovečili su zajedničkom fotkom na kojoj Niall grli baš Selenu! Da sve bude još čudnije, ovu fotku je lajkovala Hailey Bieber, kao da podržava da se Selena upusti u ljubavnu vezu nakon brodoloma sa Justinom.

Selena je ovih dana aktuelna i zbog novog Netflix dokumentarca, a Niall je izbacio novu pesmu “Nice To Meet Ya” koju je Selena javno pohvalila na Instagramu. Ostaje da vidimo šta će među njima biti, i da li će ičega biti!

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Billboard Music Awards: Tona nominacija za Jusa, Sel, Demi, Tay, Ari i 1D!

Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.