Saradnik optužuje Eda Sheerana: On je najobičniji lešinar, sve krade!

Dok većina sveta smatra Eda Sheerana muzičkim genijem, neki ljudi koji su sarađivali sa njim nimalo ne dele takvo mišljenje. Britanski reper Wiley koji je Edu među prvima pružio šansu još 2011. godine kad su njih dvojica snimili pesmu “If I Could”, sad se žali da ga slavni muzičar ignoriše.

Gostujući u jednom šou na BBC Radio 1, Wiley je rekao, “Ede Sheerane, ti si pravi lešinar kulture i više te ne slušam. Slušao sam kako si krao pesmu od Marvina Gayea. Slušao sam te kako kradeš sve živo. Video sam da si to isto uradio sa Justinom Bieberom, jer ta pesma zvuči kao rege numera muzičara Stinga.”

“Ja sam sarađivao sa Edom kako bih mu pomogao. Kad je on trebalo meni da pomogne, on to nije želeo. Kad je trebalo da mi pomogne, on nije hteo da se suprotstavi svojoj muzičkoj kući”, zaključuje Wiley. Ed je često optuživan da krade ritmove starih hitova, a u nekoliko slučajeva morao je i da plati kaznu.

Pročitajte još  Koliko su visoke vaše omiljene zvezde?

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Ed Sheeran

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.