Saradnik optužuje Eda Sheerana: On je najobičniji lešinar, sve krade!

Dok većina sveta smatra Eda Sheerana muzičkim genijem, neki ljudi koji su sarađivali sa njim nimalo ne dele takvo mišljenje. Britanski reper Wiley koji je Edu među prvima pružio šansu još 2011. godine kad su njih dvojica snimili pesmu “If I Could”, sad se žali da ga slavni muzičar ignoriše.

Gostujući u jednom šou na BBC Radio 1, Wiley je rekao, “Ede Sheerane, ti si pravi lešinar kulture i više te ne slušam. Slušao sam kako si krao pesmu od Marvina Gayea. Slušao sam te kako kradeš sve živo. Video sam da si to isto uradio sa Justinom Bieberom, jer ta pesma zvuči kao rege numera muzičara Stinga.”

“Ja sam sarađivao sa Edom kako bih mu pomogao. Kad je on trebalo meni da pomogne, on to nije želeo. Kad je trebalo da mi pomogne, on nije hteo da se suprotstavi svojoj muzičkoj kući”, zaključuje Wiley. Ed je često optuživan da krade ritmove starih hitova, a u nekoliko slučajeva morao je i da plati kaznu.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Ed Sheeran

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Famoza music chart #101 - Glasajte za omiljenu pesmu svakog dana!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.