Akcija Directionera na Tviteru upravo je počela!

pizap.com14451030095651

Naši Directioneri obratili su nam se za pomoć jer danas organizuju novo tvitovanje u kome im pomažu i fandomi iz drugih zemalja.

“Directioneri organizuju tvitovanje. Obavestili smo mnoge poznate 1D stranice i grupe na fbu da nas ‘reklamiraju’ i to molim i vas. Svake godine bude puno tvitovanja ali nas niko ne primeti. Zato sam se obratila Eminiku. On zna 1D i ponekad im zakazuje koncerte. Podržao nas je u #BalkanPeniculaProject i tada me je followao na Tviteru. Poslala sam mu poruku da nas podrži i ovaj put ali mi još uvek nije odgovorio. Molim vas objavite ovo na sajtu ili barem na stranici na Fb-u. ​P.S.Twittovanje pocinje od danas (nije određeno vreme) do prekusutra u 15:00 :)) Sa ljubavlju, Directioneri <33”

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Za njen rođendan: Razišli se Cheryl i Liam Payne!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

6 thoughts on “Akcija Directionera na Tviteru upravo je počela!

  1. Jos niko niej poceo da tvituje? Pretrazila sam i nema skorijih objava sa tim hastagom. U stvari ima od prije 2 dana. Kada je u opste ovo poslato Famozi?

  2. Hej!!!Ja sam vam poslala taj e-mail i da nesto objasnim i ujedino da vas pitam.Na fejsu svi i ja ofc twittujemo to i nama se brisu twittovi.Pitala sam i Directionere iz stranih zemalja i njima se brisu,a kada probaju da naprave sa drugim hashtagom uspe im.Da li se ovo i pre dogadjalo?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.