Velika akcija Directionera: Danas tvitujemo #1DBALKANPENINSULAPROJECT

maxresdefault

Directioneri su neverovatno angažovani ovih dana – osim što sutra pripremaju najveće okupljanje fandoma u ovoj godini na Balkanu, oni su pokrenuli i izuzetno važnu akciju na Tviteru i mole sve da im se pridruže!

Nama se Directionerka Dea obratila u vezi svega i napisala je: “Poštovani! Moje ime je Dea Nurkić i directioner-ka sam već velikih 5 godina! Kao što znate da smo napravili dokumentarac o 1D-u i o tome kako želimo da dođu! Veliko Vam hvala jer ste to objavili ! <3 Puno nam to znači! E sad… dakle mi trenutno twittamo cijeli dan hashtag #1DBALKANPENINSULAPROJECT s linkom dokumentarca. U cilju nam je da taj hashtag pređe u trend a za to nam treba preko 20.000 twittova, trenutno imamo 18.000 i nešto malo više! Ako bi ste mogli zamoliti bilo koga da nam pomogne jer do ponoći moramo preći u trend kako bi naši momci to vidjeli! Hvala vam što ste uvijek tu za nas! <3”

Pomozimo Directionerima da ostvare svoje snove – njihov uspeh bio bi veliki razlog za radost i svih ostali fandoma jer bi otvorio vrata našeg regiona svim mladim muzičkim zvezdama!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Kompanija koja zastupa One Directiona najavila da bend više ne postoji!

2 thoughts on “Velika akcija Directionera: Danas tvitujemo #1DBALKANPENINSULAPROJECT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.