Liam Payne: Justin Bieber zaslužuje više podrške!

Justin Bieber je na Instagramu ostavio podugačak paragraf o svom mentalnom zdravlju, kao i o problemima sa kojima se suočavao u prošlosti. Pričao je o anksioznosti, teretu slave i ranom konzumiranju težih droga. Novine su uskoro bile prepune vesti o ovoj objavi, a pevač Liam Payne pružio je Jusu podšku.

Liam je postavio na svoj Instagram članak sa naslovom “Justin Bieber priznao korišćenje težih droga i probleme sa slavom u prošlosti”. Njegov odgovor bio je stvarno oličenje dobrog prijatelja “Dakle, ovo je ono na šta svetski mediji posežu nakon svega što je rekao …? Da li neko drugi ovde može videti problem? @justinbieber Mislim da je ono što si učinio juče neverovatno hrabro i zaslužuješ malo više poštovanja…” Svaka čast za Liama!

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Srbija voli Biebsa i to je sad svima jasno: 20.000 ljudi na Exitu pevalo "Let Me Love You"!

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

3 thoughts on “Liam Payne: Justin Bieber zaslužuje više podrške!

  1. On je jedan pacenik koji je nesiguran u sebe, pa trazi pomoc Boga!! Zena mu je podrska i mentalno stabilnija od njega, dok joj ne pukne film…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.