Nikako ne slušajte savete Belle Thorne za negu kože!

Bella Thorne je pre nekoliko dana snimila specijal za “Harper’s Bazaar” specijal u kome poznate ličnosti dele svoju večernju rutinu. Što se tiče nege kože, tu je i te kako omanula i napadnuta je od strane mnogih stručnjaka što daje loš primer mladima koji je prate.

Bella u videu kaže da koristi piling za lice od maslinovog ulja, limuna i šećera, a kako kažu stručnjaci ova kombinacija uopšte nije zdrava za kožu! Bella za svoju kožu kaže kako je spolja jako suva dok je masna iznutra, što za nju prouzrokuje akne i kako joj je određena Jennifer jako pomogla sa kožom. Jedno od njenih “izuma” je i ovaj piling. Bella je takođe koristila i kokosovo ulje na faci, što za njen tip kože i nije najbolje rešenje.

Jennifer trenutno radi na Bellinim proizvodima za negu kože, a mnogi ljudi na Twitteru su upozorili mlade da ni slučajno ne slušaju Belline savete.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.
Pročitajte još  Bella Thorne odgovara bivšem: Zašto si mi poslao policiju?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.