Selenine najbolje pesme po mišljenju kritičara!

U bogatoj muzičkoj karijeri, teško je izdvojiti samo nekoliko Seleninih hitova, ali su kritičari rekli svoje i predstavili nam top 13 hitova koji su obeležili Seleninu karijeru, od njenog početka sa The Scene bendom, pa sve do njenih Indie hitova sada!

13. Selena Gomez & The Scene – “Who Says”

Pesmica koju smo svi pevali i hit 2011. godine koja je boost-ovala samopouzdanje mnogih devojčica širom sveta!

12. Selena Gomez – “Come & Get It”

Pesma koja je iznenadila mnogu Seleninu mlađu publiku, sa senzualnim tekstom i spotom koji prvi put prikazuje Selenu kao odraslu ženu, a ne samo kao teen ikonu. Pesma je prvo bila namenjena Rihani, ali ona ju je odbila.

11. Selena Gomez – “Back To You”

Sel je u poslednjih nekoliko godina potpuno promenila svoj muzički pravac, a pesma Back to you je upravo primer te promene. Napravljena za seriju “13 reasons why” pesma je postala planetarni hit.

10. Selena Gomez – “Perfect”

Perfect je pesma sa poslednjeg Seleninog albuma “Revival” i Selena je u pesmi ranjiva dok peva o idealnoj ženi svog partnera, a to nije ona.

9. Selena Gomez & The Scene – “Love You Like a Love Song”

Starijim Seleninim fanovima se steže srce na ovu pesmu, slatka romantična pesmica, ali nama iz Famoze izaziva neviđenu nostalgiju za tim periodom 🙂

8. Selena Gomez – “Slow Down”

Sa spotom snimanim u romantičnom Parizu, ova pesma kao najveći hit “Stars Dance” albuma i dalje se pevuši gde god se pusti.

7. Selena Gomez – “The Heart Wants What it Wants”

Ova pesma je izazvala pravu kontroverziju zbog Selenine on/off veze sa Justinom Bieberom, kome je i posvećena. Početak spota je tužan govor koji je Sel snimila u zamračenoj sobi na diktafonu, gde se potpuno otvara o svojim osećanjima.

6. Selena Gomez – “Same Old Love”

Same old love je potpuno neočekivana pesma od Selene, sa pratećim vokalima Charlie XCX, u kojima Selena peva o svojoj vezi sa Justinom i kako je “umorna od iste ljubavi”.

5. Kygo with Selena Gomez – “It Ain’t Me”

Pročitajte još  Verovatno nije kraj: Selena otišla kući da razmisli o budućnosti 'Jelene'!

Kygo i Selena su napravili pravi klupski hit ovom pesmom, koja govori o ljubavi, ali je zarazna i uz nju se može plesati.

4. Selena Gomez ft. Gucci Mane – “Fetish”

Čudan i pomalo jeziv spot, zarazna melodija i Selenin prelepi vokal su ovu pesmu učinili jednom od najvećih hitova 2017. godine.

3. Selena Gomez with A$AP Rocky – “Good For You”

Good for you je još jedna od pesama gde Selena prikazuje svoju senzualnu stranu, a scene pod tušem su iznenadile ceo svet.

2. Selena Gomez – “Bad Liar”

Ovo je prva pesma u kojoj smo videli naglu promenu Seleninog muzičkog pravca, ali je ona i dalje prošla kao letnji hit koji smo svi pevali.

1. Selena Gomez – “Hands to Myself”

Svi znamo da je ova pesma jedna od najpevanijih Seleninih pesama ikad, sa zaraznim ritmom i melodijom i simpatičnim spotom u kome Sel provaljuje u kuću dečka koji joj se sviđa, sa puno kontroveznih, ali zanimljivih scena 🙂

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

2 thoughts on “Selenine najbolje pesme po mišljenju kritičara!

  1. U potpunosti se slažem, tako su mi njene omiljene pjesme i poredane! Jedva čekam da čujem još novih pjesama!🙂

  2. Iskreno sam ocekivala pesmu "Kill em with Kidness" da bude prva, ritam , tekst, glas, sve je tako savrseno i ima sjajnu poruku, cudi me da nije usla uopste u top 13.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.