K-pop anketa završena: BTS ubedljivo prvi, rezultati idu organizatoru!

Famoza već duže vreme kontaktira sa nekoliko organizatora iz Srbije (od kojih neki prave koncerte i u Hrvatskoj), pa smo odlučili da napravimo ovu prvu k-pop anketu na kojoj se našlo pet grupa, od kojih znamo da se za jednu proveravalo može li da dođe u neko skorije vreme. Konačno rezultati su sad pred nama, i verovatno su u skladu sa očekivanjima.

Ono što smo mi najviše želeli da znamo jeste da li biste išli na bilo koji k-pop koncert ili biste se odlučili za samo jednog izvođača. S obzirom da je skoro polovina vas (45.9%) glasove dala BTS-u, čini se da je poruka prilično jasna. BLACKPINK su ubedljivo druge, a EXO, TWICE i NCT 127 stoje prilično izjednačeno.

Iskreno bismo voleli da su razlike bile manje, jer mislimo da u ovom momentu ne možemo puno da biramo, i da bi trebalo dovesti prvu k-pop grupu koja pokaže interesovanje da nas poseti, umesto da odbijamo sve i čekamo one najveće. Nadamo se da ipak delite to mišljenje, ali mi ćemo rezultate ovakvi kakvi jesu poslati organizatoru i nadati se da će mu oni biti od koristi. Ukoliko pritom i saznamo nešto što je interesantno, očekujte to u našim vestima.

Pročitajte još  BRIT Awards 2020: Ariani nominacija u najvažnijoj kategoriji, nema Taylor Swift ni BTS-a!

Rezultate ankete šaljemo sutra, a vas molimo da danas glasate na našoj Instagram anketi na https://www.instagram.com/famoza_net/ jer ćemo i poslati u jednom paketu.

Autor: Famoza.net 


The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

6 thoughts on “K-pop anketa završena: BTS ubedljivo prvi, rezultati idu organizatoru!

  1. ja bih volela bilo koja kpop zvezda ili bend da nam dodje ali znam da je sad nct127 na svetskoj turneji pa mislim da bi im bilo usput haha

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.