Šta li nam spremaju? Ed Sheeran i Justin Bieber najavili spot “I Don’t Care”!

Ed Sheeran i Justin Bieber su nam nedavno predstavili svoj novi hit pod nazivom “I Don’t Care” u kome govore da se ne opterećuju mnogo mišljenjem drugih ljudi dok su zajedno sa osobom koja im mnogo znači, a pozitivne reakcije i ogromna slušanost preko muzičkih servisa širom planete je bio samo dodatan motiv da ova pozitivna pesma oživi svoju priču i kroz spot!

Pesma je inače oborila i dnevni Spotify rekord, jer je prošlog petka, odnosno 10. maja, preslušana skoro čitavih 11 miliona puta! I na Justinovom i na Edovom Instagram profilu bili smo u prilici da vidimo kraće i veoma lude videe pred zelenim platnom, kao kada su nam najavili pesmu, tako da nema sumnje da nas čeka jedan šaren i pozitivan spot koji će savršeno odgovarati pesmi i njenoj poruci. Kako su momci krenuli da nam kroz kratke videe najavljuju i spot, nema dileme da ćemo biti u prilici da ga pogledamo već ovog petka!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Bieber power: Nakon Portorika, Jus drastično povećao interesovanje turista i za Island!
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

One thought on “Šta li nam spremaju? Ed Sheeran i Justin Bieber najavili spot “I Don’t Care”!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.