Camila Cabello predstavlja emotivni spot i pesmu “Mi Persona Favorita”

Camila Cabello udružila je snage sa latino legendom Alejandrom Sanzom (znate li njegov megahit “La Tortura” sa Shakirom?) i snimila romantični singl na španskom koji možemo prevesti kao “Moja omiljena osoba”, a uz koji je objavila i video koji je svoju premijeru imao prošle noći.

Video je jednostavan, pa dok su Cam i Alejandro u studiju, pred kamerama paradiraju zaljubljeni parovi koji pričaju o svojoj ljubavi i međusobnom poštovanju. Oni su krajnje raznorodni, jer možemo videti one koje su totalno istetovirani, ćelavi a tu je i gej par!

Camila kaže da njoj ova saradnja mnogo znači jer Alejandrovu muziku voli čitavog života, pa naravno da je pristala na saradnju čim joj je ona ponuđena. Cam kaže i da pesmu posvećuje svojoj sestri Sofi koja je njena omiljena osoba!

Autor: Famoza.net

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Povratak korenima: Camila Cabello, J. Balvin i Pitbull snimi predivan spot na Kubi!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Camila Cabello predstavlja emotivni spot i pesmu “Mi Persona Favorita”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.