Počela turneja Ariane Grande: Megaspektakl sa 30 pesama!

Kad ste najveća muzička zvezda sveta u ovom momentu, naravno da su pred vama ogromna očekivanja publike. Ipak, Ariana Grande uspela je da priredi pravi spektakl na početku svoje “Sweetener” turneje koju ju je otvorila koncertom u Times Union Center areni u gradu Olbani, država Njujork.

Ariana je tokom nastupa promenila bezbroj kostima, tako da smo je videli u raznim izdanjima – od vesele devojčice do opasne žene! Ovolike promene zahtevaju odličnu organizaciju i mnogo energije, ali čini se da Ari uživa u tome! Kad je reč o nastupu, nema ko nije ostao oduševljen njenim glasom! Njen menadžer Scooter Braun kaže da je i sam bio u šoku, jer je Ari na koncertu izvlačila iz sebe neke tonove koje nije pokazivala na probama!

Najveće oduševljenje izazvalo je to što je Ari otpevala ludačkih 30 pesama, što je krajnje neuobičajeno, tako da su Arianatori mogli da uživaju uz stare i nove stvari. Spomenućemo samo “Raindrops” koji otvara koncert, pa prelepi “God Is a Woman”, “Break Up With Your Girlfriend, I’m Bored”, “Be Alright”, “Side to Side”, “7 Rings”, “Love Me Harder”, “Right There”, “One Last Time,” “Into You”, “Dangerous Woman” ili “thank u, next”, koji je ostavljen za kraj. Evo i kompletnog spiska pesama, a i vi uživajte uz fotke dok mi spremamo još zanimljivih vesti o ovom događaju!

1. Raindrops
2. God Is A Woman
3. Bad Idea
4. Break Up With Your Girlfriend, I’m Bored
5. R.E.M.
6. Be Alright
7. Sweetener
8. Successful
9. Side to Side


10. Bloodline
11. 7 Rings
12. Love Me Harder
13. Breathin
14. Needy
15. Fake Smile
16. Make Up
17. Right There
18. You’ll Never know
19. Break Your Heart Right Back
20. Nasa
21. Goodnight n Go
22. In My Head
23. Everytime
24. One Last Time
25. The Light is Coming


26. Into You
27. Dangerous Woman
28. Break Free
29. No Tears Left to Cry


30. Thank U, Next

Autor: Famoza.net

Foto: Twitter, Getty

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

9 thoughts on “Počela turneja Ariane Grande: Megaspektakl sa 30 pesama!

  1. Bukvalno ja placem i gledam slike i videe. Srecna sam sto je posle svega kroz sta je prosla uspela i priredila ovakav spektakl, a ujedno mi je i zao sto znam da mi necemo moci biti deo ovako neceg prelepog.

  2. Mislim da jos nije bila spremna za veliku turneju. Videlo se na nekim pesmama da je pretuzna, izgubljena, uplakana i da zeli da pobegne sa bine. 😐

  3. Spektakularno! Šta još da kažem sem da je ovo tek početak i za nju samo malo zagrevanje. Mislim da nas tek čeka spetakl! Bravo, bravo, bravo Ari!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.