Suludo: Lady Gaga na dodeli Oskara nosila ogrlicu vrednu 30 miliona dolara!

Oskar je takva ceremonija da se svi pojavljuju u preskupim glamuroznim odorama, ali Lady Gaga je zasenila sve pojavivši se sa Tiffany ogrlicom vrednom neverovatnih 30 miliona dolara. Ako se pitate zašto je cena toliko visoka, reč je o tome da se u njoj nalazi i žuti dijamant (da li ste znali da to postoji?) koji je jedan od najvećih na svetu!

Ovaj dijamant star je čak 141 godinu i to je prvi put da ga je neko uopšte nosio na crvenom tepihu. Njega je inače pre Lady Gage nosila legendarna Audrey Hepburn i to za potrebe promocije takođe legendarnog filma, “Breakfast at Tiffany’s”.

Razlog zašto se ovaj dijamant toliko retko pojavljuje u javnosti je upravo njegova cena. Samo da bi se on izneo napolje potrebno je potpisati gomilu ugovora, platiti veliku svotu novca i naravno, obezbeđenje koje sve vreme neće puštati dragulj iz svog vidokruga!

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Famoza otkriva: Sve što znamo (za sad) o budućem, petom albumu Lady Gage!

Foto:

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Suludo: Lady Gaga na dodeli Oskara nosila ogrlicu vrednu 30 miliona dolara!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.