Tužno: Biebs sam igra košarku za Dan zaljubljenih

Verovatno nikad ne biste pogodili šta je Justin Bieber radio za Dan zaljubljenih! Koliko god to čudno zvučalo, on je u četvrtak prepodne viđen sam samcijat kako igra košarku u snegu i to u domu svog pastora Carla Lenta. Hailey nije bilo na vidiku, ali je ona zato objavila njihovu fotku na Instagramu, uz komentar da će ona zauvek biti njegova.

Sve ovo izgleda baš loše mada i Hailey i Justin uveravaju javnost da se jako vole i da svi problemi koje on ima sa depresijom nisu posledica braka. Kako je Biebs naveo u intervjuu za Vogue, on je i ranije imao slične probleme, mada se čini da su oni postali daleko izraženiji od leta prošle godine kad je par puta jako zabrinuo svoj fandom plačući u javnosti.

Hailey je u međuvremenu imala radijski intervju sa Kendall Jenner gde je otkrila kako sa Jusom ima nerasčišćene račune iz prošlosti, odnosno iz perioda kad su prvi put bili u vezi, pre tri godine. “Loše stvari su se desile, još uvek moramo o tome da pričamo i da to rešimo”, objasnila je ona i dodala da je veza sa Justinom njena prva i jedina ozbiljna veza u životu.

Pročitajte još  Biebs objavio svoju fotku iz zatvora: Hvala bogu što više nisam takav!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Justin Bieber

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Tužno: Biebs sam igra košarku za Dan zaljubljenih

  1. Pa, ovo samo pokazuje kakve su stvari. Nisu oni jedno za drugo, svi to vide, a i oni polako pocinju da uvidjaju to i sami. Ako docekaju prvu godisnjicu zajedno, alal im vera!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.