Razočaran u Hailey: Jusa povredila poruka, prestao da je prati pre brisanja Instagrama!

justin-and-hailey-video-prank-02

Justin Bieber se izgleda jako razočarao u ljude oko sebe, pa čak i u Hailey Baldwin u koju je do sad imao ogromno poverenje. Jus je ovog jutra obrisao svoj Instagram ali pre nego što je to uradio, prestao je da prati Hailey, veoma verovatno zbog njene poruke.

U sred drame koja je izbila oko Jusa i Selene koji su se prepirali na Instagramu, Hailey je objavila poruku u kome govori o tome koliko nije fer pogrešno svaljivati krivicu. “Svi smo radili dobre i loše stvari. Ono što stvarnost čini tako moćnom jeste što preuzimamo odgovornost za sopstvene akcije i rastemo kao osobe. Kad prebacujete krivicu na druge to vam neće pomoći. Zato, nemojte manipulisati situacijom kako biste izgledali bolje.”

Mediji su odmah protumačili njene reči kao stajanje na stranu Selene a odmah su krenula i nagađanja da je ona zapravo veoma ljuta što se Biebs viđa sa Sofijom jer se ona još uvek nada da će njih dvoje biti zajedno. Ipak, Hailey je kasnije obrisala post a fanovima je poručila, “Ja sam ovde pričala o svakodnevnom životu. Ne gurajte me tamo gde ne pripadam i poštujte moju privatnosti.” Međutim, Biebs očigledno nije poverovao u to s obzirom da je usledio unfollow a nekoliko sati kasnije i brisanje Instagrama!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Justin Bieber

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Drakonska kazna: Belieberka na sudu zbog slušanja Jusove muzike!

6 thoughts on “Razočaran u Hailey: Jusa povredila poruka, prestao da je prati pre brisanja Instagrama!

  1. Sada su počeli svi da mu smetaju,ispada ko da je on jedini u pravu 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.