Selena pomogla: Justin Bieber više nije zvezda sa najviše spotova sa preko milijardu pregleda!

Justin Bieber više nije osoba sa najviše spotova za sa milijardu i više pregleda na YouTubeu, a mnoge će iznenaditi to što ga uopšte nije pretekla neka američka superzvezda već portorikanski pevač Ozuna, koji veliku većinu pesama peva na svom maternjem jeziku, španskom.

Interesantno, njemu je rekord donela pesma “Taki Taki” koja je naravno saradnja sa DJ Snakeom, Selenom Gomez i Cardi B. Ozuna je sve ovo primetio, pa je na svom Instagramu napisao, “Hvala svim kolegama koji su verovali u mene i uvek su računali na mene. Nastavljamo dalje, volim ih sve, oni su deo mog uspeha. Volim moje fanove i hvala vam što me ne napuštate.”

Od sedam sa preko milijardu pregleda, Ozuna je na tri sarađivao sa drugi izvođačima, a interesantno je da nijedan od njih nema ni približno dve milijarde pregleda! Sa druge, Biebsov “Sorry” je trenutno na 3,1 milijardu, “Baby” je na 2,1 milijardu a blizu je i “What Do You Mean?” sa 1,9 milijardi.

Pročitajte još  Famoza Fandom Awards: Belieberima priznanje za najveći uspeh godine!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Ozuna

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.