Demi dodala još jednu tetovažu svojoj velikoj kolekciji!

I u svetu tetovaža postoje trendovi, pa prosto možete po njihovom izgledu i mestu gde se nalazi da znate kad su otprilike one nastale. Trenutno aktuelne su minimalističke tetovaže koje više izgledaju kao crteži, malih su dimenzija i obične se nalaze na prstima ili čak unutar uha. Taj trend očigledno se dopao i Demi Lovato!

Demika sad tako na strani jednog od prstiju ima istetoviranu ružu, a iako nije objasnila zašto je to uradila, simbolika je dosta jasna. Ruža tako označava novu nadu i nove početke, a Demi je upravo u takvoj situaciji, jer je nakon predoziranja jedva ostala živa.

Pevačica je ovih dana proslavila i šest meseci otkako je trezna, a povodom toga njen tim joj je napraivo i tortu želeći da izraze koliko su ponosni na nju. Nadajmo se da su muke sa opijatima zauvek u prošlosti za Demi!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Ovo su najbolji Halloween kostimi zvezda u 2019. godini!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Demi dodala još jednu tetovažu svojoj velikoj kolekciji!

  1. Oh Boze, ko izmisli taj odvratan trend da sve popularne face imaju 10+ tetovaza…koliko god bile male i nevidljive, svejedno su nepotrebne

  2. Drago mi je što se donekle oporavila. Stvarno dok sad gledaš njene Instagram slike i storye potpuno vidiš u licu da je druga osoba. Samo što je loše u tome što se njoj trebalo dogoditi ovoliko stvari da shvati pravi put

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.