Ogromna je: Demi Lovato uradila istu tetovažu kao Miley, na istom mestu!

14099637_628016537358250_1375568428_n

Demi Lovato i Miley Cyrus odavno se ne druže jer dok Demika živi povučeno, Miley privlače divlje zabave. Ipak, njih dve sad imaju nešto zajedničko!

Već smo pisali o tome kako je Demika ovih dana uradila veliku tetovažu dve ruže na ruci a sad znamo da je u istom salonu napravila takozvanu “Dreamcatcher” tetovažu na identičnom mestu gde je ima i Miley Cyrus, pravo na desnoj strani grudnog koša!

Nama lično se čini da je Demina tetovaža malo uspelija a razlika je i što na njoj stoji natpis “you make me beautiful”, odnosno, “činiš me lepom”. Sad samo da sačekamo prvi intervju Demi pa da čujemo njene razloge za ovako velike tetovaže kao i šta joj one znače.

fswy5x-l-610x610-jewels-jewel+cult-miley+cyrus+tattoos-miley+cyrus-miley+cyrus+fashion-tattoo-temporary+tattoo-arrow-dreamcatcher

Photo-Sep-06-10-21-47-AM-1473182251

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Demi Lovato

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Adam Lambert: Nije istina da sam besan na Demi!

4 thoughts on “Ogromna je: Demi Lovato uradila istu tetovažu kao Miley, na istom mestu!

  1. you make me beautful i ova tamnija pera su stara tetovaza a hvatac snova okolo je nova I PRELEPA JE *o*

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.