Demi Lovato dobila veliko priznanje: Ja sam zahvalna što sam uopšte živa!

Demi Lovato dobila je prethodnog vikenda nagradu jedne velike organizacije za borbu protiv droge jer se i sama izborila sa tim problemom i danas pomaže i drugima da se reše loših navika. Demika ipak kaže da je za nju najveća nagrada to to je uopšte živa posle svega.

“Neverovatno je što sam nagrađena zato što sam trezna a to je nešto što sam uradila sama i zbog sebe a sad kad sam za to i nagrađena, to je neverovatno”, ispričala je ona na proglašenju. “Nekad osećam zahvalnost što sam uopšte živa. Pomažem drugim ljudima i to čini da se ja osećam sjajno. ”

Demi ovih dana pomaže i unesrećenima u Teksasu nakon uragana, nesebično dajući sredstva u te svrhe. Emotivno je biti tamo ali bila sam sa komičarom Kevinom Hartom koji je tako smešan, pa je sve bilo lakše. Bilo je divno raditi sa decom”, ističe ona.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Demi Lovato

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Demi Lovato dobila veliko priznanje: Ja sam zahvalna što sam uopšte živa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.