BLACKPINK objavile datume evropske turneje koja i ne zaslužuje da se nazove tako

Nakon što su BLACKPINK najavile da će ići i na turneju po Evropi, svi smo se nadali kako one neće ponoviti grešku BTS menadžmenta i zakazati samo par nastupa na našem kontinentu. Ipak, od fandoma su stizale informacije da će se upravo to desiti, što je nažalost i potvrđeno ovog jutra na njihovom Instagramu.

Devojke su tako objavile krajnje tužan spisak datuma koji obuhvata samo pet gradova Evrope, tako evropska turneja i ne zaslužuje da se nazove tako. Devojke će u Evropi biti tek deset dana, a neće nam prilaziti na bliže od hiljadu kilometara. One će prvi nastup imati 18. maja u Amsterdamu, a onda slede koncerti u Londonu, Berlinu, Parizu i na kraju 28. maja u Barseloni.

Nama je i dalje potpuno neshvatljivo zbog čega se toliko potcenjuje publika u Evropi, pogotovo jer je potpuno jasno da će sve karte brzo biti rasprodate. Nekad se zaista čini da menadžmenti k-pop zvezda potcenjuju podršku koje oni imaju u našim krajevima. Iako smo svi razočarani, moramo nastaviti da se borimo za nastupe korejskih izvođača na ovim prostorima i nadamo se da će biti onih koji će nam pružiti šansu da ih ugostimo.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Ovo možda niste znali: Upoznajte devojke koje su prve bile u planu za formiranje BLACKPINK!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “BLACKPINK objavile datume evropske turneje koja i ne zaslužuje da se nazove tako

  1. Stavrno nije fer! Nikad mi neće biti jasno zašto menadžeri zvezda (ne samo k-pop) ne zakazuju previše koncerata u Evropi, a naročito što skoro uvek zaobiđu Balkan

  2. Stvarno su sjajni izvođači i bilo bi super da dođu u više država jer i to bi potaklo mnogo više fanova. A sad kao što ste i napisali u naslovu ovo se ne može nazvati europskom turnejom

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.