BLACKPINK najavile evropsku turneju, Famoza već reaguje!

BLACKPINK najavile evropsku turneju, Famoza već reaguje!

Ono što nam je bilo najavljivano prošle godine, sad se i potvrdilo! Devojke iz trenutno najpopularnijeg k-pop sastava BLACKPINK idu na svetsku turneju, a najlepše od svega ona podrazumeva i datume nastupa u Evropi, što makar teoretski daje šansu da ih vidmo makar na jednom koncertu u našem regionu!

No, pođimo redom. U Instagram objavi ne navodi se mnogo toga, sem da će devojke doći u Severnu Ameriku, Australiju i nama najvažnije od svega, Evropu. Bilo kakvi dodatni detaljni nisu poznati, ne računajući što datume koncerta po azijskom delu turneje koja je već u toku i završava se 3. marta. To znači i da nemamo nikakvu ideju da li devojke već imaju zakazane datume za Evropu, mogu li se dodati novi datumi, i da li će ovo biti veća turneja, a ne samo 4-5 nastupa, kao što je to uradio BTS prošle godine.

Famoza u ovom momentu može samo da skrene pažnju organizatorima da provere te činjenice, jer BLACKPINK verovatno predstavlja najbolji izbor za dovođenje u ovaj deo sveta, nakon BTS-a koji svakako neće toliko brzo nazad u Evropu. Ako moramo da pogađamo, čini nam se da će se devojke ipak odlučiti za samo par nastupa u nekolicini najbogatijih zemalja našeg kontinenta, ali nadamo se da grešimo!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Blackpink

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Wonho napravio skandal i otišao iz grupe MONSTA X!

5 thoughts on “BLACKPINK najavile evropsku turneju, Famoza već reaguje!

 1. London, UK
  Berlin, Germany
  Amsterdam, Netherlands
  Barcelona, Spain
  Ovde će nastupati u Evropi

 2. Confirmed stops in Europe so far:

  London, UK
  Berlin, Germany
  Amsterdam, Netherlands
  Barcelona, Spain
  Šta ovo znači?

  1. Uh, to je baš bedno, baš kako smo se i plašili :/ To znači da su to potvrđeni nastupi, mada ne obavezno i konačni, iako nam se čini kao konačan spisak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.