BLACKPINK najavile evropsku turneju, Famoza već reaguje!

BLACKPINK najavile evropsku turneju, Famoza već reaguje!

Ono što nam je bilo najavljivano prošle godine, sad se i potvrdilo! Devojke iz trenutno najpopularnijeg k-pop sastava BLACKPINK idu na svetsku turneju, a najlepše od svega ona podrazumeva i datume nastupa u Evropi, što makar teoretski daje šansu da ih vidmo makar na jednom koncertu u našem regionu!

No, pođimo redom. U Instagram objavi ne navodi se mnogo toga, sem da će devojke doći u Severnu Ameriku, Australiju i nama najvažnije od svega, Evropu. Bilo kakvi dodatni detaljni nisu poznati, ne računajući što datume koncerta po azijskom delu turneje koja je već u toku i završava se 3. marta. To znači i da nemamo nikakvu ideju da li devojke već imaju zakazane datume za Evropu, mogu li se dodati novi datumi, i da li će ovo biti veća turneja, a ne samo 4-5 nastupa, kao što je to uradio BTS prošle godine.

Famoza u ovom momentu može samo da skrene pažnju organizatorima da provere te činjenice, jer BLACKPINK verovatno predstavlja najbolji izbor za dovođenje u ovaj deo sveta, nakon BTS-a koji svakako neće toliko brzo nazad u Evropu. Ako moramo da pogađamo, čini nam se da će se devojke ipak odlučiti za samo par nastupa u nekolicini najbogatijih zemalja našeg kontinenta, ali nadamo se da grešimo!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Blackpink

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Istorija: BTS drže prvo mestu u Americi sa "Dynamite"!

5 thoughts on “BLACKPINK najavile evropsku turneju, Famoza već reaguje!

 1. London, UK
  Berlin, Germany
  Amsterdam, Netherlands
  Barcelona, Spain
  Ovde će nastupati u Evropi

 2. Confirmed stops in Europe so far:

  London, UK
  Berlin, Germany
  Amsterdam, Netherlands
  Barcelona, Spain
  Šta ovo znači?

  1. Uh, to je baš bedno, baš kako smo se i plašili :/ To znači da su to potvrđeni nastupi, mada ne obavezno i konačni, iako nam se čini kao konačan spisak.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.