“Još uvek izgledam tako!”: Ari preslatko komentariše svoje fotke iz detinjstva!

Ariana Grande danas će biti proglašena ženom godine na ceremoniji koju organizuje čuveni Billboard u Njujorku, a pevačica je upravo za ovaj medij snimila vrlo interesantan intervju gde komentariše svoje fotke iz ranog detinjstva, naravno na vrlo komičan način!

Komentarišući jednu sliku sa bratom Frankijem, ona kaže, “I dalje izgledam tako bez šminke, ekstenzija u kosi i takvih stvari… Ali stvarno, kad izađem ispod tuša, tako ja izgledam. Kunem se bogom. Kunem se.” Ari je to ponovila nekoliko puta, a konstatovala je i da se Frankie za razliku od nje mnogo promenio, pa da iskreno nije ni sigurno da je to on!

Ari je otkrila i šta bi to savetovala mlađoj verziji sebe. “Uvek sam bila bolja u tome da pružam mnogo ljubavi, da opraštam drugima i prihvatim ih, ali to nisam bila spremna da uradim sebi. Volela bih da sam to shvatila ranije, jer tek sad ulazim u to poglavlje i pokušavam to da shvatim”, konstatuje ona. Poruka je dakle: Ari, budi nežnija prema sebi!

Pročitajte još  Miley Cyrus izvređala Arianu Grande: Doviđenja, nikad više nećemo pomisliti na tebe!

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot/YouTube

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on ““Još uvek izgledam tako!”: Ari preslatko komentariše svoje fotke iz detinjstva!

  1. Baš je lep video👍. Ali ona kaže za jednu od slika: ,,Ja idalje izgledam ovako bez šminke, kose…" Ali bez kose je ćelava a sad nije ćelava……. 😂

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.