5SOS: Da, još uvek se čujemo sa momcima iz 1D!

5-sos-and-one-direction

Njihova muzika baš i nije ista a obaveze su ih bacile na različite strane sveta ali i pored toga, momci iz 5SOS ne zaboravljaju momke iz One Directiona kojima mnogo duguju za svoje uspehe.

1D i 5SOS jednom su išli na zajedničku turneju a prijateljstvo koje je tad uspostavljeno i dalje je veoma jako! Kako Ashton priča, obično je Niall taj koji ih nazove ili oni nazovu njega. “Niall je mnogo dobar dečko. Siguran sam i da je sve u redu za Zaynom. Niall se sad bavi golfom uglavnom. Možete to i videti po tome šta postavlja na svoj Instagram”, kaže on.

Ashton je čuo za glasinu da Niall navodno priprema solo album a iako baš i ne veruje u to, voleo bi da čuje kako to zvuči. “Bilo bi lepo čuti muziku sa primesama irskog folka od njega!”, zaključe bubnjar i pomalo pevač.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Niall Horan upozorava fandom: Ovo što radite je jako opasno!

4 thoughts on “5SOS: Da, još uvek se čujemo sa momcima iz 1D!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.