“Zerrie” nakon raskida: Ona se ludo provodi – on bacio oko na Zendayu!

1166040-47778I39558

Doskorašnji verenici sad se sve više udaljavaju jedno od drugog!

Pre nedelju dana navodnoj joj je dao nogu putem SMS poruke i time prekinuo četvorogodišnju vezu koja je preklane krunisana i veridbom.

Ali Perrie Edwards ovih dana pokušava da odagna tugu nakon gorkog raskida sa Zaynom Malikom – odlaskom na ludo partijanje u Las Vegas, svetsku prestonicu igara na sreću, u društvu svojih koleginica iz Little Mixa.

2B38062B00000578-3191071-Drowning_her_sorrows_The_girls_who_are_promoting_their_new_singl-a-7_1439115502312

Odluku da digne sidro i počne da živi punim plućima 22-godišnjakinja je navodno donela nakon što joj je njen dojučerašnji verenik Zayn (22) rekao da se iseli iz njihovog apatmana u severnom Londonu – što je brže moguće. A kao šlag na tortu stigla je i vest da je bivši član One Directiona bacio oko na Diznijevu starletu Zendayu Coleman.

Slavni par, koji se zaručio u avgustu 2013, počeo je da živi zajedno jedva pet meseci nakon prvog izlaska, ali Zayn sad želi da izbaci Perrie jer se on vodi kao vlasnik kuće.

Neimenovani izvor rekao je za britanski list Sunday Mirror: “Zayn je čvrsto rešen da iseli njene stvari iz kuće. Ona je trenutno u Americi, pa bi taj problem trebali da reše njeni roditelji.”

2B38062500000578-0-image-a-72_1439109743052

Uprkos ultimatumu, Perrie se trudi da ne očajava previše, a njeni prijatelji već uveliko izjavljuju da je “počela da se smeje.” Šta više, na fotkama iz Vegasa ona ostavlja utisak devojke koja se očigledno dobro zabavlja. A da nije izgubila ni svoj prepoznatljivi smisao za humor, pokazala nam je oponašajući na jednoj fotki scenu iz serije “Prijatelji” u kojoj Fibi satima sedi uz poker aparat. “#ImitiramFibi! Obožavam Las Vegas!” napisala je na Instagramu.

2B38062100000578-0-image-a-74_1439109764013

U međuvremenu, Zayn ne gubi ni trenutak vremena nakon raskida i već je bacio oko na zvezdu serije “Shake It Up!” Zendayu. Hm, kako vam zvuči ovo ime za par – ZAYNDAYA?  😆

Pročitajte još  Little Mix pričaju o svojim nesigurnostima i poručuju: Prihvatite sebe!

Ribbet collage zN

Naime, nakon što je već “bacio udicu” na Kylie Jenner, 22-godišnji pevač je, tvrde izvori, prilično zagrejan i za 18-godišnju pevačicu i glumicu, i navodno se nada da će jednog dana s njom snimiti i duet.

Kako tvrdi sagovornik britanskog Suna: “Zayn ovih dana opušteno ćaska s mnogo lepih dama, ali Zendaya mu je ubedljivo na prvom mestu.”

“Rekao mi je da bi voleo da sarađuje s njom u studiju, jer oboje imaju sličan R’n’B vajb.”

Hm, nešto nam govori da će Zayn vrlo brzo promeniti svoj friški “singl” status i naći se u zagrljaju neke megaslavne, mlade lepotice. Pitanje je samo – koje?

Autor: Famoza.net
Foto: Sony Music, Instagram.com/perrieeele

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

5 thoughts on ““Zerrie” nakon raskida: Ona se ludo provodi – on bacio oko na Zendayu!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.