Veliki nesporazum: Lele Pons se ošišala u humanitarne svrhe a onda shvatila da niko neće da prihvati njenu kosu!

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
954
Views:
276

Zvezda društvenih mreža Lele Pons nedavno je ošišala svoju dugu kosu a iako je imala dobru nameru, ona je na kraju završila u problemima zbog kojih je sad prinuđena da se obrati javnosti!

Prvi problem bila je slika na kojoj smo videli nekog iz njenog tima ko pokazuje parče kose a odmah su stigle optužbe da je u pitanju ekstenzija a ne prave vlasi! To i jeste tačno ali kako Lele kaže, to parče ekstenzije je samo trebalo da pokaže koliko je kose ona odsekla! Mnogo više od ovih optužbi, Lele je pogodilo saznanje da ona svoju odsečenu kosu ne može da donira!

“Ošišala sam se sa željom da doniram svoju kosu”, piše ona na Twitteru. “Nažalost, saznala sam da humanitarne fondacije koje doniraju perike ne primaju kosu koja je bojena. zato sad tražim drugi način da pomognemo onima koji gube kosu zbog raka. Za mene je to i dalje prioritet”, kaže Lele.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Lele Pons

2 thoughts on “Veliki nesporazum: Lele Pons se ošišala u humanitarne svrhe a onda shvatila da niko neće da prihvati njenu kosu!

    1. Meni je ona lepa i sa kosom i sa odsečenom kosom. To je uradila u humanitarne svrh, htela je pomoći, šteta što joj to nije uspelo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *