Svi veruju u snagu naših Tinista: Srbija na još jednom spisku zemalja u koje Tini dolazi!

cvnlxxow8aag9ch

Prethodnih dana već smo viđali nekoliko spiskova zemalja za “Got Me Started” turneju a na svakom od njih je Srbija. Ipak, mnogo interesantnije je što se nalazimo i na spisku koji stoji na španskom izdanju Wikipedije!

Na inače vrlo uverljivom spisku trenutno vidljivo štrči upravo samo Srbija jer u svim ostalim zemljama Tini već bila! Naravno, stvar sa Wikipedijom je što svako može da doda šta god poželi ali isto tako, moguće je i proveriti ko je šta dodao. Gledajući listu autora, utvrdili smo da oni dolaze iz Francuske, latinoameričkih zemalja, Holandije ali ne i Srbije ili neke zemlje okruženja!

Koje je onda objašnjenje? Očigledno je da su naši Tinisti toliko aktivni po društvenim mrežama da se i strancima čini kako je sasvim logično da će nam ona doći. Ipak, zaista vas uveravamo da nemamo nikakve informacije da ju je neko pozvao – naš prijatelj organizator poručio nam je da je to zaista suluda cifra koja se zahteva i da bi bilo bezobrazno od vas tražiti da plaćete karte kao da je Justin Bieber u pitanju. Mi i dalje ne odustajemo od “Tini” CD promocije i očekujemo da Universal Music Serbia dobije više informacija o tome.

tinis

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Famoza music chart #180 - Glasajte za sve pesme koje volite!

8 thoughts on “Svi veruju u snagu naših Tinista: Srbija na još jednom spisku zemalja u koje Tini dolazi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.