Semina nam šalje svoj blog o novom albumu Marcusa i Martinusa!

Album “Moments” ima 10 pesama. Svake imaju svoju priču, a sad ću vam to i ispričati. Ako ih niste odslušali, obavezno to uradite. Takođe, prijavite se na kanale na YouTube-u mojih drugarica Marcus&Martinus Serbia i I love Marcus and Martinus.

1. Po meni jedna od najboljih, Make You Believe in Love su snimili sa producerom Red One u Los Angelesu i kažu da je bilo veoma kul snimiti pesmu sa osobom koja je producirala pesme zvezda poput Jasona Derula, Nicki Minaj, Lady Gage i mnogo drugih. Bilo im je sjajno raditi sa njim i nadaju se da će u budućnosti raditi više zajedno.

2. Takođe predivna pesma jeste Please Don’t Go. Pesma je o stvarima koje biste hteli da vratite da budu onako kako su trebale. “Svako može praviti greške, ali najbitnije je da kazete izvini” rekli su. To je u stvari bila poslednja pesma koju su snimili za ovaj album i veoma su srećni zbog toga što su u mogucnosti da zavrse album.

3. Next to Me, je jedna od prvih na kojoj su pošeli da rade, u isti dan kada su poceli da rade i na “Like it Like it” u Stokholmu. Kada su prvi put šuli deo pesme “Next to Me” znali su da je to pesma koju moraju da snime. “Ponekad, ljubav nije toliko komplikovana. Ponekad, samo zelite da se opustite i izbacite sve iz sebe i zaigrate na podijumu” rekli su.

https://youtu.be/CRwXsltPtkY

4. One Flight Away, najbolja pesma ikad, jeste pesma koju je napisao Marcus. “One Flight Away” je takodje njihova omiljena pesma sa “Moments” albuma. Takodje, u toj pesmi je prvi put da Marcus repuje. “Putujemo mnogo za umetnike i nekad je veoma teško biti bez prijatelja i porodice, ali zapamtite mi smo samo jedan let daleko”.

5. Never je pesma koju su snimili sa pevačem OMI-jem u Grčkoj. Pesma počinje kao balada, a zatim ‘eksplodira’ i postane veoma zabavna. Po meni, jedina mana ove pesme je što Martinus peva manji deo i od OMI-jevog.

6.”Get To Know Ya je pesma o upoznavanju novih ljudi jer putujemo mnogo, upoznali smo mnogo različith ljudi.” Snimili su ovu pesmu u Los Angelesu u istom studiu gde je Justin Bieber snimio neke od svojih, pa je to za njih bilo veoma kul iskustvo.

https://youtu.be/plkkSuxuD6o

7. “Guitar je veoma kul pesma i radi se o momku kome se sviđa devojka ali on ne zna kako to da joj kaže. Taj momak je veoma dobar na gitari, pa je zamišljao da je devojka poput gitare da bi mogao da priča sa njom, jer je nekad veoma teško razumeti devojke.” Bilo im je veoma zabavno i kul snimiti pesmu u istom studiu gde su snimili i svoju najpopularniju pesmu “Elektrisk”.

8. “Dance With You je o stvarima koje najviše volite da radite, o zabavi snimanja pesama za vas i hteli smo da napravimo pesmu o plesu i zabavi sa nasim fanovima i prijateljima.” Bilo im je veoma zabavno snimiti pesmu u studiu u njihovom podrumu. “DWY je pesma dobrih vibracija i nadamo se da svako uživa u njoj.”

9. Like it Like it je prva pesma koju su snimili za ovaj album i toj je pesma u kojoj imaju puno energije i dobrih osećanja. Bilo im je veoma kul da snime pesmu sa Silentom. “Nadamo se da će svi fanovi imati zabave i uživati u letu.”

10. First Kiss je jedna balada i divna pesma. U njoj se ne govori o njihovom prvom poljupcu, već o osećanjima koje imate dok ste zaljubljeni. U svakom slučaju pesma je savršena.

My Blog rubrika je u kojoj vam pružamo priliku da se vaši tekstovi nađu na Famozi! Može to biti vest, neki vaši saveti ili razmišljanje na neku temu. Kad napišete tekst, pošaljite nam ga na našu adresu, [email protected] a u subject/temu stavite My Blog. Vaše blogerske tekstove objavljivaćemo redom kojim nam dođu ali vodite računa da ćemo objavljivati samo one tekstove za koje smatramo da su lepo napisani i i zanimljivi. Prednost će imati oni koji budu pisali našim slovima, tj. budu koristili “šžćđ” u svojim tekstovima. Naravno, ovo je odličan način da promovišete sebe ali i da možda postanete deo naše stalne blogerske ekipe! Za više informacija, pogledajte pravila ovde.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Semina nam šalje svoj blog o novom albumu Marcusa i Martinusa!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.