Pokrenuli smo stvari: Novi pregovori za dolazak Sel u Beograd, šanse veće nego na početku!

ph0od1wkinkn

Govorili smo vam da nećemo odustati od borbe za dolazak Selene Gomez čak i kad je postalo jasno da je njen tim odbio prvu ponudu za dolazak u Beograd! Famoza tim nastavio je sam da se bori a sad je došao trenutak da vam saopštimo dobre vesti!

Iako nam je rečeno da su nam sad šanse na minimumu i da naši organizatori mogu samo da se nadaju čudu, odnosno tome da neki koncert bude otkazan pa mi ubačeni na njegovo mesto, mi to jednostavo nismo želili da prihvatimo!Famoza za svoje prijatelje sad ima neke veoma važne ljude iz sveta muzike u Americi koji se poznaju sa Seleninim timom, odnosno ljudima koji DIREKTNO ODLUČUJU gde će ona doći! Naš prijatelj razgovaraće licem u lice sa tim ljudima i to vrlo verovatno već narednih dana jer vremena za gubljenje nema! Mi smo ga u potpunosti upoznali sa situacijom koja nije nimalo laka ali na naše iznenađenje, kad smo ga pitali da li misli da će uspeti da izvuče datum za Srbiju, on je rekao da je vrlo siguran da će se to desiti! Još jednom, reč je o veoma ozbiljnoj osobi koja se dugo bavi muzikom i koja dakle veruje kako su velike šanse da se pronađe mesto za koncert u Beogradu!

Pročitajte još  Stefanu Gabbani ne pada na pamet da se izvini Seleni, sad ismeva i njen fandom!

Famoza tim možda će već večeras razgovarati sa spomenutim čovekom tako da ćemo znati kad će on tačno voditi pregovore u naše ime, odnosno u ime svih Selenatora iz regiona! Ukoliko Selenin tim zaista pristane, to znači da ćemo se konačno izboriti za direktne pregovore njih i našeg organizatora koji će učiniti sve da se ispune postavljeni uslovi. Famoza će uraditi sve da ih ohrabri u tome i da ako se već posle tolikih muka izborimo za pregovore, iskoristimo tu šansu! I da, šanse su nam sad veće nego prvi put kad je poslata ponuda! Naravno, pred nama su još ove dve teške prepreke, ali od nade i vere u čudo, došli smo do realnih šansi. I to sami! Famoza uz pomoć naših Selenatora jedini je medij na svetu koji je uspeo da izvuče dodatne pregovore ali nadamo se da ćemo moći da uradimo i više od toga i dođemo do cilja koji odavno sanjamo zajedno sa vama. Beograd, Srbija, regija i čitav Balkan ovo zaslužuju!

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Pitanje momenta: Ariana Grande prestiže Selenu Gomez na Instagramu!

14 thoughts on “Pokrenuli smo stvari: Novi pregovori za dolazak Sel u Beograd, šanse veće nego na početku!

  1. Super vesti!! Jako mi je drago zbog Selenatora <3 <3 <3 Sel jaaako volim i baš bih volela da dodje jer onda znam da se bar Selenatorima ostvario san i da ne gubim naduu <3 <3

  2. Znači pare za koncert da ne trošim u prevodu? ahhaha jedva čekam još vesti baš ste me obradovali

  3. Ooo boze ne mogu da verujem,hvala vam Famozo od srcaa,stvarno ste NAJBOLJI! Hvala vam puno sto se toliko trudite da ispunite nase snove,i sto nijednom niste odustali jer je sve ovo zaista tesko.Iskeno ,nadam se da ce prihvatiti ponudu,imam neki osecaj.Jos jednom HVALAAA VAMM PUNOOO U IME SVIH SELENATORA NAJBOLJI STE!!!

    1. Počeli su već večeras 🙂 Pisaćemo vam često na sajtu ovih dana, nove informacije već danas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.