Katarinin blog: Šta je u mojoj torbi + organiziranje stvarčica

23

Vjerujem da svatko od nas prolazi kroz one dane kada mu je torba prepuna nebitnih stvari poput računa, maramica, papirića i slično. To se i meni zna dogoditi pa sam odlučila da se više ne ponovi. U svoju torbu stavljam samo najbitnije stvari koje su mi zaista potrebne a to su novčanik, mobitel, sunčane naočale, gumica za kosu, ogledalo, labelo, parfem, roler, maskara i slušalice. 😀

Novčanik se podrazumijeva da svi imamo, mobitel isto tako, a ostalo po izboru. U zadnje vrijeme sa sobom svugdje nosim sunčane naočale jer mi je tako lakše pa su mi i one potrebne. Nikada ne znate kada će Sunce “upeći”. Sljedeća stvar je gumica za kosu. Nju imam gotovo cijelo vrijeme na ruci jer stalno vežem kosu. Za svaki slučaj imam još jednu u torbi ako bi mi se izgubila prva.

Ogledalo, labelo, parfem, roler i maskara je vaša volja da li ćete ponijeti. Ako se šminkate prije izlaska onda je super to imati pri ruci i ako volite mirisati (to svi volimo). I za kraj slušalice. Dok putujemo negdje volimo poslušati glazbu naših omiljenih izvođača pa zašto ih ne ponijeti? Možda nemaju svi isti ukus za glazbu pa je bolje staviti slušalice dok putujete u tramvaju ili busu.

25252

Organiziranje stvarčica

Kako bi nam bilo lakše pronaći sve u vlastitoj torbi trebamo ih staviti i posložiti kako treba.
1.Baciti sve nepotrebne papiriće i stvari iz torbe u smeće
2.Sitne stvari poput olovke,gumice,maskare i sl. staviti u đžepiće sa strane
3.Samo velike stvari poput novčanika, naočala i mobitela držite u velikom pretincu vaše torbe.

To je sve od mene za sada. Nadam se da će vam ovaj moj savjet koristi, ako želite vidjeti još tekstova sličnih ovome ili slika posjetite moj blog Catherine here. 😀
Moj blog: http://catherinehere.blogspot.hr/
Katarina, 16 godina 🙂

My Blog rubrika je u kojoj vam pružamo priliku da se vaši tekstovi nađu na Famozi! Može to biti vest, neki vaši saveti ili razmišljanje na neku temu. Kad napišete tekst, pošaljite nam ga na našu adresu, [email protected] a u subject/temu stavite My Blog. Vaše blogerske tekstove objavljivaćemo redom kojim nam dođu ali vodite računa da ćemo objavljivati samo one tekstove za koje smatramo da su lepo napisani i i zanimljivi. Prednost će imati oni koji budu pisali našim slovima, tj. budu koristili “šžćđ” u svojim tekstovima. Naravno, ovo je odličan način da promovišete sebe ali i da možda postanete deo naše stalne blogerske ekipe! Za više informacija, pogledajte pravila ovde.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Katarinin blog: Šta je u mojoj torbi + organiziranje stvarčica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.