Louis automatski blokirao termin “Larry” ali shipperi pronašli novi način da ga povrede!

louis-tomlinson

Nedavno smo vam pisali o tome kako je Louis Tomlinson jednoj našoj Directionerki napisao da Larry ne postoji i da ne veruje svemu što pročita a sad je otišao korak dalje i blokirao svako spominjanje te teme na Instagramu!

Instagram je ranije ove nedelje predstavio programčić koji može da blokira reči koje vlasnik profila smatra uvredljivim odnosno nepodobnim pa je Louis odmah na to listu stavio termin “Larry”, odnosno naziv za izmišljenu vezu između njega i Harry Stylesa.

Međutim, oni koji i dalje žele da ga povrede pronašli su način da izbegnu ovo ograničenja pa sad umesto “Larry” pišu “L a r r y” ili “Houis”. Kombinacija je nažalost bezbroj a oni koji i dalje nastavljaju sa ovim bezdužno mu poručuju, “Lol, možeš da se sakrivaš od lar-ryja ali seti se, uvek ćeš biti deo toga”.

Autor: Famoza.net
Foto: YouTube screenshot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Najbolje obučene zvezde na AMA: Sel i Ari predvode listu!

6 thoughts on “Louis automatski blokirao termin “Larry” ali shipperi pronašli novi način da ga povrede!

  1. Zašto ne prihvate istinu? Kakvi su to Directioneri ako ne vjeruju svojim idolima?

  2. Lol, mogu oni uvek da se pretvaraju da su Directioneri ali to nikada nece biti kad tako povredjuju momke i nije im najvaznija njihova sreca ?

  3. Larry ne postoji,lazni Directioneri su im unistili prijateljstvo,myb je zbog toga i bend trenutno na pauzi,zasto ne prestanu vise s tim??

  4. Pretpostavljam da je ta prica krenula od jedne osobe koja je umislila da je larry stvaran bez ikakvih dokaza pa su i ostali “fanovi” potrcali…msm koliko je to bedno da prave photoshopirane edite i tvrde da he larry stvaran.Niko na ovom svetu ne moze da bude originalan svi zivi kopiraju druge vez ikakvog razloga.Pravi fanovi podrzavaju i vole svoje idole

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.