Violetta

petak

Dragi Famoza.net, nadam se da ćete objaviti moju stranicu o seriji “Violetta”. Imam je tačno jednu godinu i dve nedelje.   🙂 Rođendan stranice proslavili smo tako što smo ceo dan bili aktivni, a fanovima smo podelili diplome. Na stranici ne pišem samo o seriji, već i o glumcima iz nje, pogotovo o Martini Stoessel i Jorgeu Blancu.

Facebook: Violetta

Na mojoj stranici možete videti ne samo lepe i kreativne slike, već i razne video-snimke i igre. Takođe, na njoj spremam još brojna iznenađenja za fanove. Bilo bi mi drago kad bi stranica imala još više fanova.

U rubrici MY PAGES predstavljamo vaše Fejsbuk stranice, Tviter naloge, forume, blogove, sajtove i profile na drugim društvenim mrežama posvećene temi koju ste odabrali. Na vama je samo da nam ih predstavite i pošaljete njihovu adresu na [email protected], a u subject stavite My Pages. Poštu koju dobijemo od vas objavljujemo redom kojim nam je stigla, a kad vaša stranica dođe na red za objavljivanje, obavestićemo vas o tome e-mailom! Takođe, napominjemo kako objavljujemo samo stranice koje su aktivne!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Jorge o početku karijere: Roditelji su me ubedili da odem na audiciju!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.