Veruju u njega: Jorge Blanco dobija veliku podršku Sofie Carson i Hollywood Recordsa!

Reakcije na prvi singl Jorgea Blanca sa njegovog predstojećeg mini albuma su zaista odlične a nema sumnje da će se o njoj mnogo više pričati kad se uskoro pojaviti i spot. Podjednako važno za Jorgea jeste što mu punu podršku pruža njegova muzička kuća Hollywood Records ali i koleginica Sofia Carsona koja ga je očigledno zavolela na snimanju “Tini” filma!

Sofia je u “Tini” filmu igrala zloću koja je zaljubljena u Leona i svima govori kako su njih dvoje zajedno kako bi povredila Violettu, ali u stvarnosti, Jorge je (kao valjda i na sve koji ga upoznaju) ostavio sjajan utisak na nju. Sofia je zato objavila link za kupovinu njegove pesme na iTunes servisu uz komentar “Risky Business je hit! Čestitam Jorge!” a on joj se zatim zahvalio promovišući njen singl i spot za “Back To Beautiful”.

Sa druge strane, Hollywood Records objavio je novu profilnu fotku na kojoj su neke od njihovih zvezda poput Olivie Holt ili Sabrine Carpenter a uz njih je sad potpuno ravnopravno i Jorge. Ne možemo a da ne navijamo za ovog momka!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Jorge Blanco

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Pitanje za razmišljanje: Greši li Tini što se ne ugleda na Jorgea Blanca?

3 thoughts on “Veruju u njega: Jorge Blanco dobija veliku podršku Sofie Carson i Hollywood Recordsa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.