Važi i za nas: Ariana Grande časti kartama za njen koncert u Parizu!

24

Ariana Grande vratila se u igru Final Fantasy Brave Exvius za Apple i Android telefone a igrači ovog besplatnog naslova imaju mogućnost da osvoje dve karte za njen koncert u Parizu 7. juna, što se za divno čudo odnosi i na naše Arianatore!

Da biste imali šansu da osvojite karte, potrebno je da skinete ovu igru, završite u njoj nivou “Dangerous Woman Tour” na easy težini, nakon čega će biti otključan lik Dangerous Ariana. Od igrača se traži da postave svoj najbolji screenshot borbe sa glavnim neprijateljem (boss battle) u Ariana Dungeounu postave na FB stranicu igre, navedu svoj korisnički broj u igri (user ID) i napišu u komentaru da žele karte za koncert kao i zašto vole Arianu i ovu igru!

Postoje li neke začkoljice, pitate se? Za karte se definitivno može takmičiti i čitav Balkana ali postoje tri ograničenja. Prvo i verovatno najvažnije – karte možete osvojiti samo ako imate 18 ili više godina. Drugo, deli se dva puta po jedna karta, što znači da biste morali sami na koncert (osim ako neko ne kupi kartu pa ide sa vama, naravno) i treće, troškovi puta nisu plaćeni, tako da bi vam trebalo podosta novca za avionske karte i prenoćište! Svaka prilika da naši Arianatori vide svoju ljubimicu je dobrodošla ali možda je ovo ipak previše komplikovano!

Pročitajte još  Tata male Arianatorke koju je Ari posetila u bolnici: Mislio sam da će samo glumiti zabrinutost ali bila je neverovatna, dolazimo na koncert večeras!

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

24

3 thoughts on “Važi i za nas: Ariana Grande časti kartama za njen koncert u Parizu!

  1. Bas sam srecna sto se ovo ondosi i na Srbiju… Nazalost ne bi zelela da ucestvujem zbog svega sto se tesava u Parizu,ali svenendo,srecno !!!

  2. Slažem se sa Vama, ovo je sjajno za Arianatore iz Francuske ili okolnih zemalja, a baš za Balkan…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.