Tein blog: Megauspešna godina za Demi Lovato u Srbiji i Hrvatskoj!

Draga famozo, pišem vam jedan siže svih uspeha Lovatica ove godine, pratila sam uspehe Demi pretežno samo u Srbiji, ali provućiće se i nešto iz ostalih država sa Balkana.

Prva pesma koju je Demi izbacila jeste No Promises sa grupom Cheat Codes koja je došla do mesta broj 11 na TDI radio listi, a TDI je verovatno i najslušaniji radio i ova lista je veoma bitna, pesma je ušla i u Play radio listu ali ubrzo i izašla, a na njihovoj listi za singl godine, pesma je na mestu broj 81, na deezeru pesma je bila u top 20 u Hrvatskoj gde se mnogo bolje kotirala nego u Srbiji gde je takođe došla do top 20, ali nešto kraće bila tu. Srbija je video za No promises pregledala blizu 600.000 puta, dok Hrvatska negde oko 750000 puta. Takođe na POPTOP listi hitova koja sabira emitovanje na radio stanicama i glasove publike u Srbiji, pesma je došla do mesta broj 10.

Nakon No Promises, usledila je pesma Instruction koja je na radio stanicama apsolutno dominirala, #3 na TDI radiju, top 10 na Play radiju i broj 1 na POPTOP listi, što je Demin drugi #1 singl, posle Heart Attack- a i ovo je svrstava u jedinu iz grupe mladih bivših glumica, koje su sad pevačice (Ariana, Miley, Selena…), takođe pesma je došla do top 20 na deezeru, na završnoj play listi broj 54.

Pročitajte još  Demi Lovato u novom ratu: Prestani da lajkuješ tvitove protiv mene, ne pratim te više!

Sorry Not Sorry- singl za koji smo se najviše borili, i uspeli pesma je došla do broj 4 na TDI listi, a idalje nije kraj ona raste iz nedelje u nedelju. Voditelji top 40 liste na TDI radiju su zbog Echame La Culpa, Sorry Not Sorry, Instruction i No Promises rekli da Demi apsolutno dominira 2017- u, takođe pesma je došla do broja #24 na play listi, a na završnoj play listi do broja 59. Bila je u top 20 na deezeru i dan danas idalje je na listi ali negde u top 90, bila je u top 5 najprodavanijih na google playu, kao i pesma Tell Me You Love Me, takođe na TOP fm radiju, Sorry Not Sorry je bio toliki hit da je korišćen za reklamu radija kao i Instruction.
Mnogi časopisi i portali su pisali o Demi, o njenom dokumentarcu, izgledima, borbom, pesmama…

Album je dospeo na listu najprodavanijih u Hrvatskoj, a u Srbiji je bio u top 10 na google playu! Za uspeh Echame La Culpa, već znate, pesma se uveliko pušta na radiju a u prvih 24h ste već dobili izveštaj! Takođe ovo nije sve sigurno jer je uspeha bilo mnooogo, kao i kad nas je na tviteru primetila… neverovatno!

Ukupno Demi je prikupila 16.026.030 pregleda u državama bivše Jugoslavije, a Srbija je pregledala najviše puta sa 5,329,765 pregleda. (video sa No Promises nisam računala)
Nadam se da je sve ovo dovoljan uput da joj pošaljemo poziv za Srbiju ili Hrvatsku, gde ima velike šanse, datumi za evropsku turenju veoma uskoro stižu kako je ona rekla.
Ne treba da gubimo nadu ukoliko ne bude u prvom krugu nekih gradova blizu, zato što mislim da će se gradovi samo dodavati, a verovatno će ona doći u Istanbul odakle možemo tražiti šansu.
Takođe mislim da Exit ima isto ogromnu šansu da je dovede.

Pročitajte još  Demi, Shawn, Ariana, Dua... Stigle su Grammy nominacije za 2019. godinu!

Fan action jeste rubrika za sve aktivnosti naših fandoma! Ukoliko pravite okupljanje ili akciju na društenim mrežama i želite da je reklamimo, ukoliko ste uspeli da zadobijete pažnju neke zvezde ili želite da nas obavestite o nekom uspehu vašeg fandoma, pišite nam na redakcija@famoza.net a u naslovu navedite Za Fan Action

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Tein blog: Megauspešna godina za Demi Lovato u Srbiji i Hrvatskoj!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.