Surovo: Učenici dobijali ukor direktora ukoliko priđu Emmi Watson!

13256726_1022846007770954_345537054_n

Čak i kad se proslavila Emma Watson nastavila je da ide u školu sa drugom decom, doduše u jednoj privatnoj školi koja se plaća oko 40.000 evra. Ako ste ipak mislili da su ta deca bila pravi srećnici, varate se!

Kako sad nekih od njih pričaju, bili su u konstantnom strahu kad se ona pojavi jer ako bi bili uhvaćeni blizu njen, čekao ih je ukor! “U to vreme ona je često snimala pa je nije bilo mnogo na časovima, ali kad bi se vratila, niko nije smeo reč da joj kaže osim ako vas ona nije smatrala svojim prijateljem. Niko nije ni pokušavao da joj priđe, samo smo je povremeno viđali”, priča jedna devojka.

Druga devojka koja se predstavlja kao Lydia kaže da je imala traume od svega. “Niko se nije ni usuđivao da joj traži autogram. Rekli su mi da to nikako ne radim i bila sam baš uplašena da ću dobiti ukor ako to prekršim.” Po njenim rečima, u blizini Emme bilo je čak i zabranjeno spominjati Harryja Pottera!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Emma Watson

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Emma Watson: Izigravala sam dosadnu osobu da bi me ostavljali na miru!

6 thoughts on “Surovo: Učenici dobijali ukor direktora ukoliko priđu Emmi Watson!

  1. Ne verujem da je baš Emma to smislila. Nekako mi ne liči na nju, ali šta ja znam…Pre mislim da je neko drugi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.