Stigla potvrda: BTS su zaista promenili značenje naziva svog benda!

Iako su nedavno u šou Ellen Degeneres otkrili da je BTS skraćenica za Bulletproof Boyscouts, momci sad obaveštavaju javnost da su zbog velike popularnosti u svetu odlučili da promene svoj nadimak u nešto što će biti malo razumljivije.

Govoreći za Radio Disney, vođa benda RM je objasnio, “Sad naša skraćenica znači Beyond the Scene. Originalni naziv za Koreju je bio Bulletproof Boyscouts, to je bilo značenje BTS. Naš producent je to smislio.” Po njegovim rečima, turneja momaka po Americi im je mnogo donela. “Dobili smo još jači fandom, sjajno je kad to iskusite. Neverovatno je i jako uzbudljivo.”

On posebno ističe da je srećan zbog nastupa na American Music Awardsu a posebno jer su oni tamo imali tretman kao i sve druge zvezde. “Organizatori se prema nama nisu ponašali kao da smo neka nova stvar iz Azije, ukazali su nam poštovanje i tretirali su nas kao važan deo šoua”. Videćemo da li će sve ovo biti dovoljno da naredna turneja BTS-a obiđe čitav svet!

https://youtu.be/Zd2ZykHKNXQ

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Karte za BTS-ov "Burn the Stage: The Movie" u prodaji od sutra, potvrđeno prikazivanje i u Crnoj Gori!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.