Još dva koraka: Selena od utorka bliža Srbiji, nastup moguć i u novembru!

Iako nije posao portala da dovodi zvezde, i iako to nije uradio niti jedan medij ikad, Famoza redakcija pokušava i to da promeni! Mada je koncert Selene Gomez još uvek daleko, ovog utorka smo u saradnji sa organizatorom iz Srbije i našim prijateljima iz Kanade uspeli da načinimo veoma važan korak napred.

Narednih nekoliko dana biće veoma važno jer je potrebno sastaviti novu ponudu i to tako da ona bude dovoljno ozbiljna za Selenin tim a opet i da našim Selenatorima ulaznice ne budu preskupe. Te dve stvari strahovito je teško izbalansirati a zadatak Famoze biće da ohrabri organizatora i poruči mu da će Selenatori ispuniti arenu i da će prirediti spektakl kakav odavno nije viđen u Beogradu!

Iako ne možemo da ulazimo u detalje, za koncert Sel u Beogradu moramo da prođemo četiri koraka. Prva dva smo uspešno savladali ali moramo i naredna dva koja su dosta teška. Ako bilo koji od ta dva koraka ne savladamo, onda je kraj i to ćemo vam reći. U slučaju da savladamo treći korak (što bi trebalo da bude poznato možda već do kraja ove nedelje), četvrta faza biće direktni pregovori sa Seleninim timom a sve bi moralo biti završeno pre kraja juna. Inače, iako smo kao datum pominjali 25. oktobar, sasvim je moguće da bi koncert u Beogradu bio sredinom novembra, nakon što se prethodno završe svi koncerti na turneji. Ta datum bi možda bio i bolji jer bi Selena mogla možda da provede malo više vremena u našoj zemlji. Nastavićemo redovno da vas obaveštavamo o svemu ali zapamtite – ova priča nije gotova dok vam mi to ne kažemo!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

7 thoughts on “Još dva koraka: Selena od utorka bliža Srbiji, nastup moguć i u novembru!

  1. HVALA VAM PUNO!!! Mislim da ste vi jedini koji shvataju koliko nam je ovo vazno! Kako god da se ova prica zavrsi ja sam vam zahvalna do neba ♥♥♥
    Sto se tice samog koncerta, mislim da organizatori ne treba da se plase, SELENATORI CE NAPUNITI ARENU!!! 😉

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.