Selena Gomez otkrila da ju je raskid sa Justinom Bieberom primorao da napravi pauzu od društvenih mreža!

Selena Gomez je progovorila o čuvenoj pauzu koju je uzela od društvenih mreža pre nekoliko godina, rekavši da je njen raskid sa Justinom Bieberom – kao i posledice koje pretrpela zbog upoređivanja sebe sa drugima – bio jedan od razloga zašto je donela tu odluku.

U intervjuu za Fast Company, Selena je objasnila: „Bilo mi je slomljeno srce. Nisam mogla da gledam šta svi rade. Postojali su ti trenuci kada se nisam osećala pozitivno u vezi svog izgleda zbog onoga što sam videla na Instagramu. Vau, volela bih da moje telo izgleda tako.“ Selena se nakon nekog vremena vratila na društvene mreže, a u istom intervjuu joj je postavljeno pitanje zašto je otpratila Dua Lipu. „Bilo je slučajno! Čistila sam deo svog Instagrama, a onda me je neko pozvao i rekao: ‘Šta se desilo sa Duom?!’”

I kao odgovor na to da li bi nam svima bilo bolje da ne budemo toliko onlajn, rekla je sledeće: „Sve što bih rekla je: ’Svaki izbor koji napravite je vaš. Na kraju krajeva, morate biti ponosni na to. Ako na kraju bude greška, to je vaša greška iz koje treba učiti. Izvucite pouku iz toga. Da li se osećate dobro? Procenite i upoznajte sebe koliko god možete.’ Ali nikada ne bih rekla da ne radite nešto, jer ne živim sa žaljenjem. Mogu da se povežem sa čitavim morem lepih ljudskih bića, jer sam prošla kroz neke zaista teške trenutke, a sada sam na drugoj strani.”

Pročitajte još  Priča u slikama: Kako su Taylor i Selena od prijateljica postale sestre!

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.