Selena Gomez promenila planove: Ove godine nema turneje!

Selena Gomez najavljivala je da uveliko planira turneju a čak je to potvrdila jednom fotkom na Instagramu gde je vidimo kako grli svoju Selenatorku. Međutim, ta slika je kasnije nestala a Sel sad potvrđuje da se predomislila! Ipak, stvari nisu tako crne!

Odgovarajući na pitanja fandoma, Sel je objasnila i šta se dešava sa turnejom. “Turneje neće biti ove godine. Više ću se baviti muzikom, mojim fandomom, biće sve fokusirano na vas”, objašnjava ona ali i dodaje, “Turneje će biti, to je 100% sigurno”. Ovo dakle znači da je još uvek prerano da ozbiljnije pričamo sa organizatorima oko njenog koncerta u Srbiji i Hrvatskoj ali svakako ćemo to učiniti nakon naše redovne godišnje koncertne ankete!

To što ove godine neće biti turneje znači da će je sigurno biti sledeće godine a uz malo sreće, datume ćemo dobiti narednog proleća. Mi od Selene nećemo odustati – čitava Evropa nije je videla već skoro pet godina a na prošlogodišnjoj koncertnoj anketi Selena je dobila najviše glasova.

Autor: Famoza.net
Foto: Instragram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Ugrožena: Selena Gomez ne sme da dobije korona virus

7 thoughts on “Selena Gomez promenila planove: Ove godine nema turneje!

  1. o ne
    Famozo,moze te li onda se truditi oko drugih zvezda,naprimjer ari,tini,jorge,demi…? :)))
    A sledece godine bome truditi se i dalje oko selene <333

          1. Hvala na odgovoru,ali nadam se da će neko ove god ići na evropsku turneju,i žao mi je sto sel neće imati turneju! ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.