Selena Gomez otkrila da kreatori serije “Only Murders In The Building” nisu znali da li da je angažuju!

Pojavljujući se u najnovijoj epizodi Awards Chatter, Selena Gomez je slušaocima ispričala kako je nastala njena uloga u seriji “Only Murders In The Building”. Sel je objasnila da su se kreatori emisije Steve Martin i John Hoffman već odlučili za Martina Shorta kao kolegu, kao i da njen lik prvobitno nije bio planiran.

“Koliko sam shvatila, Steve je rekao da neće učestvovati osim ako Marty nije u projektu“, rekla je Selena. „Kada je Marty došao to je bio početak pre nego što sam ja bila uključena. Steve se sastao sa Johnom Hoffmanom, oni su razgovarali i to je zapravo bila neka kolektivna ideja producenta da imamo ženu, ali ne samo ženu, već nekog iz potpuno udaljene generacije.”

Kada su odlučili da rade sa mladom ženom, Selena je otkrila da su dosta sumnjali. “Nadali su se da neću biti dosadna. To je iskreno istina. Nisu znali”, rekla je ona. „Oni su stalno govorili: ‘Pretpostavljam da nismo baš znali šta da očekujemo, dolazi neko ko je mlađi.’ Ali nisam mogla imati više sreće što su me zvali… Desilo se i ne mogu da zamislim šou sa trojicom muškaraca.” Inače, druga sezona serije “Only Murders In The Building” biće emitovana kasnije ovog meseca na Hulu.

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Famoza Fandom Awards: Selenatori su najbolji fandom 2017. godine!

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.