Prvi i jedini u Srbiji: Osvojite album Martine Stoessel, samo na Famozi!

752

Famoza nastavlja sa iznenađenjima! Kao što smo najavili, “Tini” CD stiže u Srbiju a prvih pet primeraka koji su stigli u našu zemlju i koje vidite na slici dobićete isključivo vi!

Tinina muzička kuća Universal Records, odnosno njeno odeljenje u Srbiji, Universal Music Serbia, na naš predlog uskoro će početi da prodaje prvi album Martine Stoessel a dok se to ne desi, mi ćemo vam pružiti priliku da osvojite prve diskove koji su stigli u našu zemlju! Ovo je nadamo se da dokaz da Famoza ima veliki uticaj ne samo na organizatore koncerata već i na naše muzičke kuće ali više od toga, radujemo se što ćemo moći da nagradimo fandom koji toliko glasa na našim top listama i odavno se bori za ovaj album! Tokom ove nedelje podelićemo svih pet diskova – u utorak, sredu i četvrtak po jedan a u petak čak dva!

Način za njihovo nije komplikovan – sve što treba da uradite jeste da u tekstovima koje objavimo u toku dana između 10h i 22h pronađete dva skrivena pojma i pošaljete ih na naš e-mail [email protected] Pojmovi će biti direktno vezani za Tini (recimo naziv neke pesme, imena njenih prijatelja ili članova porodice i slično) a u tekstu ćete ih prepoznati po tome što će biti ispisani debljim i kosim slovima! Ko bude bio najbrži, osvojiće CD! Ovo je samo početka – u novom izdanju Famoza TV saznaćete šta vam još spremamo!

Pročitajte još  Martina Stoessel otvorila dušu o raskidu: "Vreme je da se posvetim drugim stvarima!"

Autor: Famoza.net
Foto: Nikola Dolapčev

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

44 thoughts on “Prvi i jedini u Srbiji: Osvojite album Martine Stoessel, samo na Famozi!

  1. Samo ako imaš neku adresu u Srbiji, recimo rodbinu ili drugaricu koji bi moglo da ti ga proslede.

 1. Famoza, da li je bitno ko se prvi javi pošto ste rekli od 10h pa do 22h, ili možemo bilo kada da pošaljemo odgovor?
  I da li ćete onaj ko osvoji, poslati mu na e-mail ili ćete objaviti na kraju sve pobednike ili kako???
  HVALA VAM PUNO NA ODGOVORU 🙂

  1. Javljaćemo se pobednicima svakog dana 🙂 Da, bitno je ko se prvi javi. Fora je što ne znate kad ćemo objaviti reči. Možda ćemo ih objaviti u 10 i 11h, možda to uradimo u 10 i 21h… Svaki dan biće drugačije.

 2. Famoza ,mogu li i tinisti iz BiH da ucestvuju,i na koji nacin se salju te greske'

 3. Pošto sam vidjela da mogu samo Tinisti iz Srbije,mogu li ja ako dobijem (nadam se) da pošaljete mojoj drugarici u Srbiji,pa da ona pošalje meni?

 4. Znaci bice ispisano mnogo reci takvih,tj. desebih i ukosenih,a mi trebamo da odaberemo samo 2 i da vam posaljemo_Dali mozemo vise rijeci da vam posaljemo!I dali samo mogu Tinisti iz Srbije,ili i iz ostalih,kao sto su Crna Gora,Hrvatska,Bosna…

  1. Ne, ne, biće samo dva pojma i morate da nađete oba. Pojam može da se sastoji iz dve ili više reči. Recimo, jedan pojam može da bude naziv pesme. Ako se naziv pesme sastoji od više reči, to je i dalje jedan pojam.

  1. Nema još cene 🙂 Ovo je sve što je došlo i to sve ide vama na poklon. BIće ga u prodaji, naravno.

 5. Hoće to jedan dan biti pre podne, drugi posle podne, zbog škole, neko ide pre podne, neko posle?

 6. Famoza.net, da li se ovo odnosi na sve tekstove koje ste vec postavili ili one koje cete tek objavljivati od danas??? Najbolji steee, hvala vam puno na svemu.

 7. Malo je glupo zbog škole…bilo bi fer kada biste jednom stavili jedan pojam pre 14h a drugi posle 19:15 recimo, pa posle drugi dan da objavite oba pojma posle 14 jer je nemoguće pratiti sajt dok su časovi u toku. To je moje mišljenje ali ja ne mogu da utičem na to,tako da… 🙁

  1. Zasto posle 19:15?Ako je neko druga smena,odgovaralo bi mu pre podne,a ako je prva,posle podne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.