Pišite im: Evo gde i kako pisati devojkama iz Little Mixa!

174djm

Divne devojke iz grupe Little Mix imaju odličan odnos sa svojim fandomom pa nam se čini da njima zaista vredi pisati i tražiti im autogram. Na sreću, našli smo pravu adresu na kojoj im možete obratiti!

Devojkama ne možete pisati na kućnu adresu već na adresu njihovog menadžmenta koja glasi:

Little Mix
Modest! Management
The Matrix Complex
91 Peterborough Rd
London, SW6 3BU
UK

Ukoliko želite samo da pošaljete pismo devojkama, onda već znate sve što treba da znate. Ako biste ipak da vam one pošalju autograme, nije loše da u koverti pošaljete neku njihovu sliku, crtež, omot albuma ili možda poster koji želite da vam bude potpisan. Ipak, Mixeri koji su dobili autograme tvre da ne morate slati NIŠTA jer ćete dobiti potpis na nekoj drugoj slici a ne na onoj koju ste poslali. U pismo možete ubaciti i parče kartona kako biste smanjili gužvanje a na poleđini pisma (tamo gde se piše adresa na koju se ono šalje!) napišite velikim slovima “Do Not Bend” kako bi poštari znali da ne smeju da ga savijaju! Na prednjoj strani pisma upišite svoju tačnu adresu kako biste mogli da dobijete odgovor!

28lb8qt

Na pošti OBAVEZNO recite kako šaljete pismo da biste dobili nazad autogram i da želite da platite trošak njegovog slanja iz Britanije. Radnici u pošti će onda znati šta da rade, odnosno kako da pošalju povratno pismo. Cene i tačan postupak vam ne navodimo jer se to pomalo razlikuje u zavisnosti u kojoj od zemalja regiona živite a znamo da neki od naših posetilaca dolaze i iz Nemačke, Italije, Luksemburga, Austrije… Ipak, ne radi se o velikom novcu. Uđite u bilo koju poštu i raspitajte se! Neke zvezde same plaćaju poštarinu ali druge to ne čine pa je plaćanje povratne poštarine najsigurniji način da odgovor dobijete!

Pročitajte još  Little Mix: Bez obzira na sve, ponosne smo na saradnju s Britney Spears!

Na kraju, samo jedan savet – budite strpljivi! Na odgovor se čeka između tri i šest meseci!

Ako želite da pišete Martini Stoessel, adresa je ovde
Ako želite da pišete Justinu Bieberu, adresa je ovde
Ako želite da pišete momcima iz One Directiona, adresa je ovde
Ako želite da pišete Seleni Gomez, adresa je ovde
Ako želite da pišete Ariani Grande, adresa je ovde
Ako želite da pišete Taylor Swift, adresa je ovde
Ako želite da pišete Demi Lovato, adresa je ovde
Ako želite da pišete Neymaru, Messiju ili nekom drugom članu FK Barselona, adresa je ovde
Ako želite da pišete Novaku Đokoviću, adresa je ovde

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

10 thoughts on “Pišite im: Evo gde i kako pisati devojkama iz Little Mixa!

    1. Trebalo bi da svi šalju u novoj koverti. Neki čak i ne traže da im šaljete internacionalne kupone već sami plate poštarinu. Mi vam uvek savetujem da ipak uzmete kupone odnosno platite poštarinu jer ne znamo ko traži da platite a ko ne.

  1. Puno vam hvala za Deminu adresu!!!!!! Mozete li molim vas da saznate adresu Nicole Scherzinger?? Ona mi je najveci idol i puno bi mi znacilo kada biste mogli da nadjete adresu. ☺

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.