Oduševila: Pogledajte ceo koncert koji je Ariana Grande održala rano jutros!

Ariana Grande bila je glavna zvezda dana na novom izdanju Wango Tango festivala a niko nije ostao razočaran imajući u vidu činjenicu da je ona tamo izvela i delić svoje nove pesme!

Ari se na sceni pojavila jako kasno po našem vremenu, a za nešo manje od 40 minuta izvela je desetak svoji starih i novih pesama. Na spisku su tako bili “Into You”, “Side To Side” ili “Bang Bang”, a nisu izostali ni “One Last Time”, “Love Me Harder” ili “Break Free”. Ari je takođe po prvi put izvela delić pesme “The Light Is Coming”, a šou je završila sa “No Tears Left To Cry”.

Nakon nastupa, pevačica se obratila preko Twittera gde je zadovoljno napisala, “Hvala Wango Tango, uvek mi je zadovoljstov i čast. Hvala vam za svu ljubav večeras, nedostajalo mi je pevanje i da vas sve vidim!” Uživajte!

https://youtu.be/6Ba_Q—gFM

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Znate li zašto Ariana Grande ponovo nema nominaciju za Grammy?

One thought on “Oduševila: Pogledajte ceo koncert koji je Ariana Grande održala rano jutros!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.