Očekivala napade: Selena odgovorila na optužbe Zare Larsson o “13 Reasons Why”!

Serija “13 Reasons Why” izaziva kontroverze od samog starta jer dok je jedni smatraju odličnom jer govori o veoma teškoj temi i tera nas da se svi zamislimo o svom odnosu prema drugima, ima i onih poput Zare Larsson koji poručuju da je ovde samoubistvo prikazano previše bajkovito i da može nestabilne osobe da inspiriše da urade isto. Ipak, Selena Gomez koja je vlasnica prava na seriju i njen producent kaže da nije iznenađena zbog ovakvih reči.

Glumica i pevačica poručuje da je bila apsolutno spremna za takve reči. “Šta god da smo uradili, ovo bi se desilo. Ovo nije laka tema za razgovor. Međutim, veoma sam srećna kako serija prolazi”, priča ona na WE Dayu. “Malo sam iznenađena i preplavljena emocija. Mislim, verovala sam u ovaj projekat toliko dugo i ja razumem kakvu poruku šaljemo.”

“Htela sam da se mladi osećaju uplašeno ali i zbunjeno dok gledaju – u smislu da počnu da pričaju o tome jer se ovakve stvari stalno dešavaju”, ističe ona. Već neko vreme priča se da bi serija mogla dobiti i drugu sezonu a upitana da i sama kaže šta misli o tome, Sel je zagonetno poručila, “Možda!”

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  I Biebsova zasluga: Lekari zadovoljni, Selena Gomez završila tretman protiv depresije!

3 thoughts on “Očekivala napade: Selena odgovorila na optužbe Zare Larsson o “13 Reasons Why”!

  1. Zara pretjeruje. Ja sam bila nestabilna dugo vremena, ali mi je ova serija čak pokazala da samoubistvo nikad nije rješenje, da moramo otvoriti oči i pomoći drugima dok nije prekasno i da treba biti dobar jer ''No one knows what's really going on in another person's life, and you never know how what you do will affect someone else''. Takođe, svima se izvinjavam zbogi hejterskih komentara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.