Novi rekord: prvih 15.000 fanova već osiguralo ulaznice za Exit i Sea Dance

Exit ulaznice

Juče u ponoć završena je globalna praznična akcija, u okviru koje su fanovi kupovinom ulaznice za Exit dobili i ulaznicu za Sea Dance na poklon. U poslednjih nekoliko sati akcije interesovanje za ulaznice bilo je toliko da je sajt exitfest.org zabeležio jednu od najvećih poseta ikada.

Ovo je ujedno prvi put da je sredinom januara prodato čak 15.000 ulaznica za Exit Avanturu, a sudeći po interesovanju koje su proizvele rane objave prvih izvođača, ovogodišnje izdanje nadmašiće čak i prethodno, rekordno izdanje Exit Avanture. Uskoro slede objave novih izvođača, među kojima su i neke od najvećih muzičkih zvezda današnjice.

U prodaji su ulaznice za Exit festival po ceni od 5.990 dinara, što predstavlja uštedu od 55% u odnosu na finalnu cenu, kao i za Sea Dance, po ceni od 3.990 dinara, sa 60% popusta u odnosu na krajnju cenu. Ulaznice za Exit avanturu, koju zajedno čine festivali Exit i Sea Dance, prodaju se po zbirnoj ceni od 6.990 dinara, sa 60% popusta u odnosu na finalnu cenu Exit Avanture. Ove ulaznice su dostupne putem sajta www.exitfest.org, te preko prodajne mreže Gigs Tix, na preko 60 prodajnih mesta u 25 gradova širom Srbije, među kojima su i knjižare Vulkan, te lanac prodavnica Corner Shop.

U prodaji su i turistički paketi koji sadrže i ulaznicu i smeštaj već od 65 evra za Exit festival ili samo 89 evra za celu Exit Avanturu i mogu se naručiti putem sajta exittrip.org. Paketi sadrže ulaznice i smeštaj u festivalskim kampovima na peščanim plažama na Dunavu i Jadranu, a na sajtu Exit Tripa, zvanične turističke agencije Exit Avanture, moguće je odabrati i drugi smeštaj, u hostelu ili apartmanima. Takođe, moguće je rezervisati i polazak posebnim autobuskim vožnjama za Novi Sad ili Budvu iz Beograda, Novog Sada ili Niša.

Pročitajte još  Robin Schulz i Nicky Romero predvode subotnju groznicu na Exit Dance Areni!

Tekst & foto: Exit PR

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.